Sykkelturer som starter i Lier

 • Blandeveisrunden

  Syklister på jernbanelinja i retning Spikkestad

  grusvei sort

  53km 860 høydemeter

  Blandeveisrunden er en stor munn-full i form av flere krevende stigninger. Avhengig av forholdene vil du finne grussykling i grenselandet opp mot terrengsykling. Det er altså en fordel å beherske sykkelen godt.

 • Gjennom Kjekstadmarka på sykkel

  Utsikt fra Jernbanelinja

  grusvei gul

  24km 330 høydemeter

  Denne turen leverer i pose og sekk, både som familievennlig sykkelrundtur, kryssing av Kjekstadmarka, og muligheten til å sjekke ut Fredrik V`s obelisk på Tranby. I tillegg kan du ta en stopp på Lier bygdetun.

 • Hauernrittet

  Imens vi venter på riktig bilde

  grusvei roed

  37km 674 høydemeter
  Hauernrittet følger grunnideen bak det populære skirennet, men i en trasé som passer for sykling. Grunnideen tar deg fra Kanada i Sylling sydover marka til Eggevollen utfartsparkering som er målgang for rittet.

 • Heggedalsrunden

  Syklist i Tranbybakkene

  landevei gul

  43km 520 Høydemeter

  Heggedalsrunden tar oss med rundt hele Kjekstadmarka via variert og småkupert terreng. Vi starter i Lierbyen sentrum, og setter kursen mot Tranby langs Tranbybakkene, og starten er like godt turens lengste bakke.

 • Lier – Drammen

  Syklist på jernbanelinja i retning Drammen sentrum

  pendling groenn

  Her er tre alternativer for deg som bor i Lier kommune og arbeider i Drammen. Vi har satt startpunkter ved hhv. Gullaug, Lierkroa og Lierbyen.

 • Markatrippelen

  Solli gård

  grusvei sort

  92km 1020 høydemeter

  Her får du deg en god langtur ute i Kjekstad-, Vest- og Finnemarka. Med utgangspunkt i Lierbyen sentrum kjører vi jernbanelinja opp til Spikkestad gjennom to tuneller (de fleste vil foretrekke lys i tunell nummer to).

 • St. Hallvardrunden

  Posten v Gullaug kirke

  landevei groenn

  6km 35 høydemeter

  St. Hallvardrunden byr på svært mye innhold på en kort runde. Start skjer ved gravhaugene på Husebysletta, hvor du også finner post nummer en på Lier kommunes tur-runde.

 • Tyrifjorden rundt

  Syklist langs Tyrifjorden

  landevei sort

  140km 1700 høydemeter

  Turen rundt Tyrifjorden er full av flotte opplevelser og omgivelser, og vel verdt tiden det tar å sykle rundt den.

 • Utsikten fra Undersrud

  Sykkel ved krakk

  grusvei gul

  12km 375 høydemeter

  Denne turen handler først og fremst om to ting, oppoverbakker og utsikt. Belønningen etter an langoppoverbakke er nemlig fabelaktig utsikt, og det lover vi deg på denne turen. Vi har rangert turen som gul, men det er lett å gjøre denne turen mer anstrengende om du ønsker det.