Helge Verket

Søndagsturen

SLF-medlem Helge Verket er en aktiv og sykkelglad pensjonist, som i tillegg er turleder i Turistforeningen. I år har han tatt initiativ til, og arrangerer en søndagstur hver måned. Det finnes svært få motforestillinger for å delta på turene siden det er hverken påmelding eller avgifter som skal betales. Det eneste som kreves er oppmøte ved Circle K Strømsø (ved busstasjonen) kl 1000 og at du har med litt godt humør. Mange av deltakerne bruker EL-sykkel, men det er ingen betingelse for her skal alle med, dvs. de venter på alle.

Debattinnlegg sykkelbokser

Debattinnlegg Drammens tidende

Lotte, lokallagets leder ytrer seg i Drammens tidende angående debatten knyttet til parkeringsbokser for sykler, les innlegget her: https://www.dt.no/hvor-skal-syklistene-parkere-sykkelen-hvis-boksene-forsvinner/o/5-57-1663890

Årsmøte for DLA-syklistene 2023

Vi har gleden av å invitere til årsmøte i SLF Drammen, Lier og Asker.

  • Tidspunkt: Onsdag 26. april 2023 kl. 18
  • Sted: Tollbugata 115 i Drammen og digitalt på Teams
  • Påmelding: Møtet er åpent for alle medlemmer av Syklistenes Landsforening. Andre interesserte kan delta på årsmøtet. Påmelding gjøres ved å sende ditt navn på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. med beskjed om du ønsker fysisk eller digital deltakelse. De som ønsker digital deltakelse får tilsendt en lenke før møtet.
el-sykkel illustrasjon

Kjøpe brukt EL-sykkel?

El-sykler er i vinden som aldri før, og bruktmarkedet er hissig om dagen. Det kan være et minefelt å bevege seg i for den som ikke har god forkunnskap. Vi anbefaler derfor at alle som er i markedet for brukt EL-sykkel leser denne artikkelen først: https://trondheim24.no/nyheter/brukt-elsykkel-ikke-kjop-katta-i-sekken/

Årsmøte for DLA-syklistene

Vi har gleden av å invitere til årsmøte i SLF Drammen, Lier og Asker.

  • Tidspunkt: Mandag 2. mai 2022 kl. 19
  • Sted: Biblioteket i Drammen og digitalt på Teams
  • Påmelding: Møtet er åpent for alle medlemmer av Syklistenes Landsforening. Andre interesserte kan delta på årsmøtet. Påmelding gjøres ved å sende ditt navn på mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 25. april med beskjed om du ønsker fysisk eller digital deltakelse. De som ønsker digital deltakelse får tilsendt en lenke før møtet.
Buskerudbyen webside

Er det noe feil?

Buskerudbyen har laget en kjempegod løsning som setter i system alle mulighetene for å melde i fra om feil i veinettet. Sjekk ut løsningen her, og meld i fra om du kjenner til feil som behøver utbedring.

Faksimile dt.no

Kronikk i Drammens tidende om NTP

Lokallagets leder Lotter Frost og https://www.dt.no/tidenes-sykkelsatsing-trenger-handling-raskt/o/5-57-1635602